Kinesitherapie

 

Kinesitherapie betekent letterlijk : therapie (behandelen) door te bewegen. Vele jaren geleden zijn er al vormen van kinesitherapie beschreven. Het oudste geschrift dat handelt over kinesitherapie is de Ayur Veda uit Indië.

Tegenwoordig staat ‘kinesitherapie’ voor een hele waaier van therapieën. Kinesitherapie is dan ook veel meer dan massage. Het is een wetenschap in volle uitbreiding en er worden dan ook voortdurend nieuwe onderzoeken gedaan en nieuwe technieken toegepast.

Samen met haar team staat de kinesitherapiepraktijk van Viviane Verschaeve voor gepersonaliseerd behandelen van de patiënt. Een ruim aanbod aan specialisaties zorgen voor een snelle aanpak van jouw klachten.

Vivian behaalde na haar opleiding algemene kinesitherapie en revalidatie tal van andere diploma’s (manuele therapie, pelvische reëducatie, spierkettingen, Mc Kenzie therapie, pre- en postnatale begeleidingmanuele lymfedrainage ). De rest van haar team bestaat uit 2 gediplomeerde masters in revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, Jolien Vanhoutte en Louise Dejonghe. Jolien is ook gespecialiseerd in manuele therapie.

 

Volg ons op facebook

fysiotherapie – massage

www.facebook.com/kine.hooglede